grrrrrr.....

Tänkte lägga in lite nya bilder på Diezels första dag på jobbet, men då upptäckte jag att någon hade bitit av kabeln som ska vara mellan kameran och datorn hmmmm......

Det är det här som är det tråkiga med valpar i alla fall en del valpar, Moa har faktiskt varit en duktig valp hon har inte haft sönder något mer än sina leksaker då (peppar peppar).
Diezel har varit och smakat lite här och var tex våran byrå, härom kvällen hörde jag ett oroväckande ljud och då satt han och drog bort lite tapet från väggen, grrrr då blev inte matte glad.

Undrar om hanar är värre på detta än tikar??? Vad tror ni?
Jag har nämligen haft en hane förut som också smakade på mycket, bla väggar och golv. Fy vad tröttsamt!

Åter till Diezels första dag på jobbet, det gick jätte bra han var jätte duktig! För att Moa inte ska bli för ledsen att inte hon får vara med och tjusa med gubbarna i baracken, så tar Henrik med henne på morgonen sen byter vi hundar vid ca nio. Så får Moa klara sig ensam i några timmar. Då blir alla nöjda och glada :)

Just det Henrik var med Moa till Vetrinären i går och nu är det sista chansen, vi ska dit om ca 2 veckor igen och har hon inte blivit bra i tassen tills dess, då blir det operation..
Håll tummarna för att hon blir frisk nu!!!!


Natti natti

Kommentarer
Postat av: Tina

Håller TUMMARNA OCH TASSARNA för Moa/Tina å tila

2008-11-28 @ 09:42:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0