Mycket har hänt sen sist....

I går morse var vi till Solstadens smådjursklinik på återbesök hos rehabspecialisten Stefan, han klämde och kände igenom henne och såg när vi gick fram och tillbaka och konstaterade att hon är frisk i tassen :)
Hon kommer ju alltid ha skadan kvar men nu har hon inte ont längre, vi ska gå ner till simmning 1 dag i veckan och prova det en månad och funkar det så blir det varannan vecka sen. Hon fick väldigt fina lovord från Stefan hon var i sin perfekta form just nu, väl musklad och i topptrimm. Kul :) hoppas att dommaren på My dog kommer att tycka det också.

Sen på kvällen igår så var jag och Linda till 4H och tränade lydnad. Började med Diezel, bara han blir lite äldre och mer koncentrerad så tror jag att det kan bli riktigt kul att träna lydnad med honom eftersom han har en sån fart i alla moment.
Börjar bli riktigt nöjd med Moa fler och fler bitar faller på plats :)

Imorse träffades jag och Linda i ridhuset igen och tränade en timme med Moa och Thija. Nu har vi bestämt oss för att den 7 mars då smäller det, då ska vi ut på vår första tävling, det kan bli hur nyttigt som helst för mig eftersom jag blir så jäkla nervös. Nyttigt för mig.



Moa håller apporten länge och bra utan tugg :)


Moa med sin bästa vän <3 detta är en av få hundar som Moa verkar gilla :)

Halv tre idag ringde mamma och berättade att det troligtvis är dags för Svea att få valpar idag och jag blev så ledsen eftersom jag skulle jobba imorgon och hade hoppats på att valparna skulle komma på lördag när jag var ledig så att jag kunde vara med. Men tack vare världens bästa butikschef och vän Lisa <3 så kunde jag åka till Torsby ikväll och få vara med :) eftersom pappa Diezel inte tar sitt ansvar på allvar så får ju farmor ställa upp och hjälpa till :)

Så nu sitter vi här och lyssnar på en flåsande Svea och ännu inga valpar, jätte spännande!!!!

Uppdatrerar så fort det händer något nytt :)


Hej svejs!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0