Nu ni!!!

Nu lite uppdateringar. Förra helgen var vi vid Hammarö brukshundklubb och tränade, jag och Moa passade på att träna lite lydnad i väntan på Linn och hennes hundar Oliver och Lukas (tror jag han heter)

Fina Moa!


Så här lycklig blir man när man får hämta tennisbollar :)


Hopp över hinder är en av Moas favoriter, det tycker hon är jätte kul.

När Linn kom med vovvarna så tränade vi Agility med dom och Diezel, blev tyvärr inga bilder....

Förra veckan var vi och hälsade på Wilma i sitt nya hem, hon blev jätte glad när vi kom, och vi konstaterade att bättre kunde hon inte få det, hon har även fått en vän för livet, deras boxer tik Sally dom lekte så himla bra :) Skönt att det löste sig så bra.


Diezel efter första skicket.

I går blev det en hel dag i skogen tillsammans med Eva och hennes hundar Rea och Sune, jag och hundarna blev lite sena eftersom det hände en liten incident hemma i vårt hus..... Så Eva hade ordnat våra spår och under tiden dom fick ligga till sig så tränade vi uppletande.


Eva och Rea kampar med leksaken som Rea hittade ute i skogen. (Herregud vad stor hon blivit!)


Moa klarade sig också bra.



Efter att spåren fått legat i tre timmar var det dags att sätta igång, det skulle bli riktigt spännande eftersom vi aldrig haft så lång liggtid förut och inte så långt spår heller.

Eva tyckte att jag hade en väldigt traslig lina, men ack så bra det var ändå :)


Diezel spårar, han hittade alla grejer och tog sig fram riktigt bra, tyckte jag.


Sunes tur, han spårar på för fullt :)


och då har man förtjänat lite gott av matte...



Moa spårade också hyfsat bra, ska träna lite mer på längre liggtider så att dom vänjer sig vid det. Men hon hittade alla tre apporterna och kom i mål :)


Lilla Rea var riktigt nogrann och duktig.

Det var en toppen dag ute i skogen, tack för det Eva :)

Idag har Moa varit hos veterinären hela dagen, dom har tittat igenom hennes tass igen... Och nästa vecka skall vi börja med rehabelitering, skall träffa en man på onsdag nästa vecka som ska visa oss hur vi ska göra. Hoppas hon blir bättre av det. Hon har fått pålagringar i ena tån och den är väldigt stel.

När vi kom hem så tränade vi lite bakbenskontroll, och lite lek med apportpinnarna.
Måste säga att Diezel är väldigt duktig på detta med bakbenskontroll, han ställer bägge tassarna på plattan och han flyttade faktiskt lite idag på bakbenen :)
Moa fattade inte riktigt idag hon blev helt galen, jätte frustrerad blev hon eftersom hon inte visste vad hon skulle göra, hon gnydde och skällde och jag har nog aldrig hört henne så förut, men det var riktigt kul att få se henne vilja så mycket, svansen gick i 120 hela tiden och tillslut så förstod hon att bägge tassarna skulle vara på plattan :)

Imorgon är det dags för appelkurs för mig och Moa det skall bli skoj.

Nu är det sängdags!

Godnatt och sov så sött!!!

Hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0