Midsommarhelgen

Vi har också firat midsommar i helgen och det var helt underbart väder, en riktigt härlig helg med mycket god mat.  Barnen var hos oss och sen kom även min Mamma och bror och vovvarna Svea och Cleo såklart.


Midsommarafton i Skoghallsparken, Cevin och Moa myser.


Sötisar.


Diezel firade också :) som Kajsa kallade det "Diezel partar med Svea bakom bilen"
Det blir en favorit i repris :) så om två månader hoppas vi på en massa söta Diezel och Svea bebisar. Vid intresse kontakta Irene Johansson 073-8414885 Kanonkulans kennel.


Vi var och badade med hundarna, det tyckte dom mycket om. Det sämsta med denna helg Diezel har slagit bort halva hörntanden :( stackars min prins, Kajsa kastade en stor sten mot honom och han skulle ta emot den och det gick inte så bra...
Han verkar inte ha ont eller så, men vi ska till veterinären på torsdag.



Sen var det dags att åka hem tyckte Svea som sitter längst in i buren, Moa och Diezel som älskar att åka bil tänkte att vi följer också med det är ju så gott om plats här ;)


Igår blev det lite lydnadsträning vid Mörmoskolan för mig och Moa, lite budföring, frittfölj, tragglar rutan och inkallning med ställande. Sen fick hon träna på att gå i gallertrapp, whiie va läskigt men det gick bra :)

Ikväll är det Diezels tur att få sträcka ut på Agilityplanen.

Ha det bäst!

Kommentarer
Postat av: Emilie

Moro med småsøsken til Bølle! :D

2010-06-30 @ 19:07:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0