Lillebror


Moa och Diezel har fått en lillebror <3


Han heter Eddie och dom tycker att han är jätte söt!!
Diezel och Moa har varit jätte duktiga med lilla Eddie <3

Hej svejs!

Till Moa <3


God jul alla mina läsare :)


5 Dec 2010

Dagen D, idag har vi beräknat födesedatum, men han verkar trivas bra därinne så han stannar nog några dagar till.

Vaknade tidigt i morse och såg att det snöade och inte alls var så kallt längre, bara -0,7 åh va härligt satte på mig kläder och tog med hundarna ut för att ha lite kul i snön...


Dom första 5 min var ju ganska roliga, lukta...


Spana...


Busa lite...


lukta lite till...


Men det här var inge vidare matte...


Här satt dom efter 15 min... Vi vill in....

Vilka torrbollar :)

Tänkte ta en promenad i skogen efter frukost ska vi sen om dom är på bättre humör, dom är ganska morgontrötta dessa två, just nu ligger dom och sover på köksoffan, Diezel drömmer så det hörs i hela huset :).

Hej svejs!


Cirkuskonster

Idag har jag och Moa roat oss med lite allt möjligt, bla städat ett besök hos barnmorskan som konstaterade att allt såg bra ut med lillkillen han hade fixerat sig och är redo att komma ut i den stora världen vilket vi tycker är väldigt bra.

Var bjuden hem till Annna och Isabell på fika, mums.

Sen blev det lite träning inomhus, vi fortsätter att traggla med rutan, sen blev det även tvåns fjärrdirigering och lite fot, hon skötte sig bra.

Vi har även slappat lite framför tvn idag blev det Maria Wern som vi tittade på och efter det kom vi på att det skulle ju vara roligt att lära in lite nya cirkuskonster.

Vi värmde upp med en gammal goding som hon fick lära sig för något år sedanSlickar sig på nosen på kommando, så gullig.

Idag tänkte jag att hon skulle lära sig snurra på kommado och man kan då inte beskylla henne för att vara trögfattad, jag behövde bara visa henne några få gånger sen var hon på det klara och snurra var ju jätte skoj!

Moa snurrar för fullt...

Kanske skulle försöka lära in en ny konst varje vecka :) kan vi skicka iväg henne på cirkus sen ;) Vad ska vi göra nästa gång tro? Någon som har några roliga förslag?

Natti Natti!

RSS 2.0