Apporteringsträning


Detta ser lovande ut, Eddie redan intresserad av hundträning :)
Här tränar han apportering med Moa ;)

Inte dåligt för att vara 1 år ;)

Diezel stjärna!!

Diezel är med i en broschyr för barnvagnar :)
Jätte skoj!!
Vi är glada och stolta över att dom vill ha med vår fina hund.
Hejsvejs!

Grattis!!!!

Grattis till våra fina A barn <3 som blir ett år idag!
Kram till er från oss alla på Göterstavägen

<3

Finns det hjärterum så finns det stjärterum ;)


Matrester.

Matresterna som finns kvar i haklappen delas ut till dom "stackars" hundarna efter varje måltid.

Det har blivit en favoritsysselsättning för dom alla tre ;)


Idag när vi var ute på promenad så mötte vi två damer med sina hundar och dom frågade om det var vi som bodde i det röda huset, jaaa svarade jag och då öste dom berömm över våra fantastiskt duktiga hundar som aldrig lämnar tomten när dom går förbi oss, ni måste träna mycket med dom, sa den ena damen. Dom var riktigt imponerade, roligt när det är så :)

Ha en mysig lilllördag.

Late night!

Ikväll blev det lydnadsträning till min och Moas stora glädje, husse kom hem ikväll så då kunde vi smita iväg :) Träningen gick super! Sara körde igenom oss i trean och det känns riktigt bra förutom att inte vittringen är klar.
Men snart så ;)
Nedan kommer bilder på 4 duktiga lydnadshjältar, Silver håller sig lite på sin kant ;) brudarna har gaddat ihop sig.


BusMaja

I helgen har vi haft finaste Maja här :) hon är så goo och snäll, men hon har rymt till grannen två gånger det gillar vi inte :(


<3

Mina underbara myser i kojjan under bordet :)


Träna träna..

Nu har vi medvind jag och Moa ;)

Igår kom husse hem, så då passade vi på att följa med tjejerna till ridhuset för en sen kvällsträning. Blev kommenderad i vissa moment i trean och det känns riktigt bra.
Fotet kan man ju träna på i evigheter och det blir väl aldrig färdigt, sen ikallningen bakifrån behöver lite mer kärlek, vittringen börjar bli riktigt bra :) och fjärren fortsätter vi att träna att hon ska lägga sig bakåt från ställande, det är påväg :)
Hon är så duktig <3

Diezel var också med och tränade igår, där har vi absolut inga problem i fartmoment i allafall ;) Han fick ligga en plats och det gick sådär, han gick inte upp men han är orolig.... Men tycker ändå att det blivit bättre.
han klarar inte mycket störning, tappar lätt fokus och är ganska ängslig, men han tycker det är väldigt roligt i allafall och det är ändå huvudsaken.

Hej svejs!

Snö!

Nu har det kommit lite snö hos oss, så då får vi passa på att använda pulkan. Moa fick prova att dra några meter och det gick jätte bra, så är det snö kvar imorgon får det bli sele på och dra på riktigt.


Goding

Diezel är jätte rädd att husse ska glömma honom imogon när han åker för att vara borta på jobb tills på torsdag, så han tar det säkra före det osäkra och lägger sig ihop med alla andra grejer som ska med.

Idag har vi varit i ridhuset och tränat lydnad, körde ett varsitt pass med Moa och Diezel, det var trångt i ridhuset idag, många som var träningssugna. Det är positivt så vi får träna med mycket störning. Båda två skötte sig jätte bra, riktigt glad är jag över hur Diezel orkade släppa onda ögat mot alla andra hundar och helhjärtat ägna all sin fokus till mig!


Göstahult.

Idag har det blivit en härlig förmiddag i skogen. Med korvgrillning och spår. Glömde tyvärr lina och selarna hemma men det gick lika bra att spåra i halsband och koppel.

Fina Diezel tokladdad :)


Å hej va det går, Diezel tog oss frami spåret med full fart, han vindande in spåret till en början men sen efter första apporten blev det klockrent.


Men fram med godsakerna nu morsan!!!


Mattes duktiga kille, han hittade alla apporter och slutet <3


Sen var det dags för Eva att flyga med Rea ;)


Hon spårade lika bra idag som hon brukar göra tokfokuserad och med en härlig självkänsla.


mums skinkost är grejjen!


Sist och minst Moa, här går det också undan, hon vindade också till en början och missade första apporten, men sen blev det även bättre för henne.


Korv är såååååå gott


Eva tyckte att det såg ut som jag var ute och spårade med en liten minigris på detta kort, kan inte förstå vad hon menade med det ;) om ni tittar ser ni två orange snitslar framåt så hon är på rätt spår.


Körde även två vittringsapporteringar med Moa, idag spred jag ut den stora högen lite mer och på första försöket tog hon fel pinne tyvärr, jag gick lite närmare och skickade om henne, hon plockade rätt pinne två gånger efter det och då såg det jätte bra ut. Känns positivt  :)

Hej svejs!

Lydnadsträning med Linda och Lena

Idag träffade vi Linda,Thija och Lena,Tease vid klubben och tränade lite lydnad i det härliga vädret.

Lena och Tease tränar för fullt och är tokfokuserade.


Linda tränar fjärrdirigering med Thija och hon var jätte duktig, jag och Lena störde bakom så gott vi kunde och hon brydde sig inge större om oss.


Tre snygga donnor gör en liten sitt i grupp.Vår vittringsträning blir bara bättre och bättre och med Lenas experthjälp så ser vi ljust på framtiden, tack Lena för att du delar med dig av din kunskap!
Det är inte alla som har den fördelen att få träna med och få hjälp av världens sjätte bästa lydnadsekipage ;)

Tack för idag!

Tränar vittring!

Jätte nöjd med träningen idag, hon brydde sig inte alls om högen med luktfria pinnar sprang förbi den och letade efter den pinnen med min lukt på och apporterade den till matte JIPPIE!!! Mattes duktiga tös <3

Här letar hon efter vittringspinnen
image description
Här har hon hittat den

Och apporterar den till matte
image description

Vi fick även lite publik när vi tränade det var trevligt :) en mysig dam som tyckte att Moa var så duktig, kul :)

Hej svejs!!

Sol!!!

Nu får vi skynda oss ut på en promenad solen tittar fram. Moa ska även få träna lite vittring.


RSS 2.0