Hej Hopp!!

Förra veckan bokade vi hotell i Göteborg när det är My dog, då ska vi ställa både Diezel och Moa det ska bli så mysigt med en hel helg :)

I torsdags var jag och Moa på utagning för en kurs som startar nästa tisdag det är en appell kurs som inriktar sig till dom som har som mål att tävla och vi fick vara med :) ska bli jätte kul, kankse kanske blir det tävling nu då nästa år om allt känns bra.

I dag har jag anmält Moa till Dogs4all Lilleström i Norge, så den 29 nov då åker vi och jagar norska cert :)
(kan ju alltid hoppas i alla fall)

Den 22 nov ska jag vara med och hjälpa till på en Agility tävling som Hammarö BK ska ha, det kommer bli riktigt nyttigt eftersom det är vad jag och Diezel ska pyssla med i framtiden. Bra att vara med och lära sig en massa.

Idag ringde Gun från HBK till mig och frågade om jag ville vara med och vara assistent på hennes kurs, jag blev så himla glad för förfrågan men så typiskt att den kursen också var lagd på tisdagar samtidigt med appelkursen, men hon skulle ha mig i åtanke nästa gång. Hoppas det passar bättre då.


Hej svejs!!!

Kronsäter`s Trooper "Sune"

Sune, en kastrerad staffordshire bullterrier hane på 3½ år, som söker nytt hem.
Han är en aktiv kille som ex älskar att spåra, gå långa skogspromenader, hänga med i båten eller bara umgås i soffan med familjen. Han mår bäst som ensam hund i familjen, och i vana händer.

Ring eller maila Eva för mer info.
070-3796662
eva_k_svard@hotmail.com


Hej hopp!!

Här kommer lite bilder från agility träning med Diezel förra helgen fotograf: Cevin


Jag och Diezel gör oss redo för att starta


Jippie det här tycker han är så kul


In i tunneln och ute lika fort, det går fort som bara den, det gäller för matte att hänga med:)Slalomen funkar också jätte braNu lite före och efter bilder på huset

Så här såg det alltså ut för ca 3 månader sedan innan vi började med någontingNu har det hänt en del :) nytt tak, dörr och fönster och nya brädor och isolering, blir riktigt bra!Diezel har lärt sig hur man kommer upp på ställningen, det tycker han är riktigt kul att springa runt på den.Byggarna bob Moa och Diezel <3


Ha en bra måndag!!!

Hej svejs!!!

Kanonkulans Britta Bus "Wilma"

Wilma söker nytt hem.
 
Mer info finns på våran hemsida www.alskadestaffar.dinstudio.se 

Endast seriösa göre sig besvär.

Hej svejs!! 

Morgonpromenad

I morse tog vi en promenad runt i vårat nya kvarter, har inte haft tid att göra några större rundor med hundarna den senaste tiden, så nu tog vi oss lite tid.
Det var riktigt kallt ute idag men väldigt skönt.
Diezel är rolig när vi kom runt häcken och han fick syn på huset så blev han jätte glad, det är en hund som trivs i sitt hem i alla fall :)
Borta bra men hemma bäst!

Tog tempen på Moa igårkväll tyckte att hon betedde sig så underligt på eftermiddagen, men den var normal, hon beter sig lite som om hon skulle vara skendräktig, men det är 4 månader sen hon löpte... hmmm
Men idag är hon mycket bättre, inte alls lika konstig. Igår bara sprang hon omkring och irrade runt vaktade vedträn och såg enbart stressad ut.

Ha en bra höstdag!

Hej svejs

PS. Det var Diezel som hade ätit upp skon Anna hade rätt, Henrik berättade att David tyckte han såg Diezel ta med sig en sko in i buren och började gnaga på, men Henrik sa bara Nej det tror jag inte han har aldrig gjort någe sånt förut, så gick dom aldrig och tittade efter, hmmm

NNNNNEEEEEEEEEEJJJJJJJJJ!!!!!

                       Vem är den skyldige!!!!!


Någon av dessa två skenheliga har ätit sönder en av mattes favoritskor!!!!!


Åh va ledsen jag blir, VARFÖR???!!!


:(

Hej Svejs!!!

Lite smått och gott!!


Så här såg huset ut när vi åkte till Nybble i förra veckan, den här veckan har det hänt en hel del, nu har det kommit upp nya brädor och blivit rött :)Conny (wilmas kullbror) kom och hälsade på oss när vi var och tränade i Nybble :)


Moa var inte så jätte intresserad.


Livet leker för Conny han hade svårt att sitta still så vi kunde få ta en bra bild, världens lyckligaste hund :)


Moa med sin nya kompis Igloo, honom gillade hon väldigt, undrar om det var för att han struntade i henne....


Ha en bra torsdag!!!

Hej svejs!!!

RSS 2.0