Lekt med Tequila och hennes ridgeback syskon

Idag har Jag varit ledig så jag och hundarna hade en skön sovmorgon, fast vi var ute och kissade vid 8 först, men sen sov vi lite till. Men när klockan blev 11 så tyckte Diezel att vi vilat nog.

Jag och Diezel gick och mötte Tina och Tila så dom skulle få leka lite, vi begav oss till det gamla flygfältet som ligger i närheten av oss, där hade vi jätte skoj, där fanns också Tinas mamma och pappa med deras två ridgeback, så dom lekte allihopa. Moa fick vara hemma så hon inte blir värre i tassen tills på lördag när vi ska till göteborg. Men hon fick träffa Tila hon med fast hemma där det var lite lugnare. Tequila har växt till sig jätte mycket sen jag såg henne sist, jätte fin ung dam :)

Fick ringa till My dog`s ansvariga idag, har inte fått någon nummerlapp till utställningen på lördag ännu, dom tyckte att det var konstigt för den hade blivit skickad från dom den 19 dec, men dom skulle lägga en i sekriteriatet åt mig.
Wiiiiieeehh nu börjar jag faktiskt bli lite nervös.... :)

Önska oss lycka till på lördag :)

Tack Lisa och Adam för att Diezel får vara hos er på lördag!

Passat Vilma

Igår passade vi lilla Vilma, när hennes husse och matte skulle flytta in i deras nya lya.
Dom hade jätte kul dom små liven :) Efter att dom busat i någon timme sov alla gott sedan.Vilka duktiga hundar :)


alla vill vara med och leka och helst på MatteHur skönt var det inte att ligga här!!!


Ha det gott!!!

Julafton

Julafton firade vi hemma hos oss då var det fullt hus :)
11 två benta och 9 fyrbenta vänner, men det gick hur bra som helst, har man en hundtokig släkt så blir det ju såhär :)
   

Men vi hade det hur bra som helst :)


Lilla Maja blev jätte trött efter allt firande så hon gick och la sig i Henriks skor. (maja kommer från Kanonkulanskennel)

På juldagen for vi iväg till Henriks mamma och pappa i Lekvattnet för att firaj ulen med dom, där fick Moa sitta i bur eftersom hon var i höglöpet och Henriks föräldrar har en Cockerspaniel Hane, Henriks Mamma tyckte det var lite kul det kunde ju ha blivit Stafylokocker valpar... hihi den var rolig :)Det kom några tomtenissar till Lekvattnet och delade ut paket.

Hoppas alla läsare haft en lika lyckad jul som vi hade!!!


Paketinslagning före jul

Våra underbara hundar vill ju vara med på precis allt och det är klart dom får, här hjälper dom Matte att slå in paket till alla snälla barn.
  


Så här trötta blev dom efter det :) Här är deras favoritplats,helst vill dom ligga på varandra.


Välkommen Kanonkulans Britta Bus

Nu har vi än en gång blivit hundägare detta år till denna urgulliga tjej Kanonkulans Britta Bus "Vilma"Vilma bor hos våra vänner Sarah och Fredrik där kommer hon få det så himla bra!!
Lycka till med denna lilla fröken nu Sarah och Fredrik :)

Moas tass!!!

I torsdags var vi till veterinären för att Diezel skulle få sin tolv veckors spruta och Moa skulle på återbesök med tassen.
Hon har inte haltat på två veckor så både jag och veterinären tyckte att det kändes jätte bra, men senare samma kväll kom hon ihoppades i vardagsrummet på tre ben, åhhhh vad töligt ska hon aldrig bli bra....

Det blir väl kanske operation ändå nu då :(
Hon har börjat löpa också, samma dag som hon började halta igen i torsdags.

Hej svejs!

Tisdag kväll

Ikväll har vi gått en kort promenad hela familjen, dock den längsta sen Diezel flyttade hit och sen Moa blev dålig i tassen, vi begav oss till lekparken som ligger en liten bit härifrån.
Där gömde jag och Henrik lite godis i en leksaks lastbil så dom fick leta godis, dom hoppade runt upp och ner och letade för fulla muggar, dom är så duktiga, Moa är lite snabbare, men några godisar hann Diezel med.
Sen tränade jag och Moa lite fot, hon har blivit riktigt duktig på detta nu, hon börjar förstå vad det menas och letar efter min vänstra sida, det är så himla kul när hon börjar förstå och hon tycker det är så kul när hon gör rätt.

Jag älskar dessa underbara hundar!!


Så här var helgen i Sthlm

Nu är vi hemma igen efter en jätte kul helg i Sthlm.
Jätte god mat som min duktiga Moster Mia lagat och så himla kul att få träffa dom flesta i släkten.
Under själva middagen var det totalt 8 hundar hos min moster, och alla var sams, dom var jätte snälla mot varandra, det var inte dåligt.

Under själva utställningen i Älvsjömässan blev det tyvärr inga kort men det blev en massa grejer, koppel ,halsband,reflexer, tuggben m.m
Köpte ett staffe halsband till Moa som hon ska ha som utställningshalsband, hon blev så fin :)
kort kommer!!

Nu ska ni få se lite kort ifrån helgen som gått.Här är mitt kusinbarn Moa och kanonkulans minsting "Maja" visst är dom söta :)Här är moster Yvonnes hund en golden med det ser ni kanske :) Diane heter hon, hon tyckte att Diezel var lite jobbig.


Underst Maja sen Diezel och sen Sally :)Gruppfoto inte alls kul...
Från vänster Diezel, Svea, Cleo, Maja, SallyNu gick det lite bättre när Moster Mia lockar med godis :)

Diezel och Sally har haft riktigt kul tillsammans i helgen, vi har också haft det bra :)

Tack för en kanonhelg Fam Gerby!!

Moa har också haft det bra i helgen hon har varit med till torsby och träffat alla mattes tjejkompisar, sen fick hon sova hos Sarahs mormor, hoppas katten vågats sig ner än Sarah :)
Sarahs mormor var så ledsen att hon nyss renoverat badrummet, det hade varit bättre hon hade tagit dom pengarna och köpt sig en sån goding som Moa tyckte hon :) Tack än en gång Sarah!!

Hej svejs!!!

Stockholm

På fredag åker vi till min Moster i stockholm, vi ska ha våran årliga släkt julmiddag.
Sen passar det så bra varje år att det råkar vara hundutställningen den helgen också :)
Ska bli så kul!!!!
Det kommer vara totalt 8 hundar hos min moster denna helg :) och bland dom  6 staffar :) ojoj tänkte jag hur i hela världen ska vi orka hålla Moa lugn då? Hon skulle ju behöva sitta i bur hela helgen stackarn, nej det går ju inte.

Så min underbara vän Sarah och hennes kille Fredrik ska vara hundvakt åt oss i helgen.
Tack så hemskt mycket Sarah och Fredrik för hjälpen!

Kram kram

RSS 2.0