Två små!

Eddie och lilla valpen inspekterar varandra på avstånd.


Cerditos Anemon "Stella"

Så duktig hon är lilla Stella som är med matte och husse och åker tåg, absolut inga problem. Ni är så duktiga med lilla prinsessan <3.

Hejsvejs


Träning och möte

Idag var det tävlingssektor möte och det blev lydnadsträning för mig och Moa innan.
Träningen idag gick super :)

Bilden föreställer Moa och inte en alien.

Hejsvejs.


Utslagna

Härliga vår ;) innebär vårkänslor och nytändning i hundträningen. Vilket resulterar i två utslagna hjältar :) dom har varit lika duktiga idag. Idag blev det en promenad till fotbollsplanen för att lydnadsträna medans Eddie sussade så sött i vagnen. Riktigt nöjd med mina duktiga vovvar :)

Hej svejs


Blogga från Iphone

Inte alltid bra, fick inte med bilderna till inlägget före.


Härlig spårdag!

Det är på både gott och ont att det inte är någon snö, idag var det på gott! Jag och Eva tog med oss hundarna ut i skogen och spårade, och det gick så j...la bra :) jisses vad glad man blir efter lyckade träningspass, både Moa och Diezel spårade klockrent, Rea är alltid lika duktig :) Tack Eva för att du delar med dig av din kunskap och för en underbar dag i skogen, precis vad som behövdes efter att ha suttit inne och firat jul i två dagar.

Hej svejs.


God fortsättning!

Hoppas ni alla har haft en riktigt goo jul :)


Åmotfors

Jag, Eddie och Moa tog skutan och begav oss till Åmotfors för att hälsa på Henrik och Diezel. Idag är det -6 sol och lite snö, helt underbart. Jag tror vi stannar här ;)

Vi har varit till frissan och klippt Eddie så han ska bli fin till ett års kalaset :)

Hej svejs!


RSS 2.0