Träning på klubben!

Vi försökte verkligen få med oss några träningskamrater till klubben idag, men det var inte det lättaste. Så vi åkte dit och tränade själva, efter två timmar kom Anna och Igloo.

Jag och Moa började med att träna lydand, tränade mycket vänster svängar och läggande några hopp och apportering, hon var lite låg idag. Hon gjorde allt riktigt bra, fria följet kan väl alltid bli bättre, det är som ett evighetsmoment ;) blir aldrig klart och aldrig riktigt bra...


Moa ligger och softar i det fina vädret efter ett hårt träningspass.


Så här såg det ut idag när vi skulle träna agility jag och Diezel, tre av hindrena tog vi alltså 2 gånger.

Han gjorde det med bravur idag, satan va roligt!!! Jag blev så glad! Det är ju hur kul som helst med Agility.


Diezel blev jätte ledsen när han var tvungen att vila, han skulle helst vilja ha hoppat konstant i 2,5 timma.

Imorgon är det dags för möte igen och lydnadsträning med Moa och Tisdag är det Agilitykurs med Diezel :)

Ha en go söndag kväll, tänker jag ha!

Hejsvejs!


Agility

Igår var det medlemsmöte på klubben och efter det var det korvgrillning vilket var väldigt gott :)

Diezel och jag har anmält oss till Agility tävlingskurs ;) det ska bli spännade. Vi tränade lite igår efter grillningen, Anna Swedin hjälpte oss och visade hur jag skulle göra, och ja han är en riktig filur Diezel. Det går i 120 hela tiden och han provar tio olika sätt för att se om jag blir nöjd av något som han nyss gjorde, innan jag hinner att visa honom just vad han skulle göra igentligen. Vi ska försöka hitta ett bra sätt att samarbeta på jag och Diezel och då tror jag att det kan bli bra.


Diezel och brorsan Rolle 6 månader gamla.


Hej svejs!!

Skärpning!!!

Oj jo nu var det länge sedan som det blev lite uppdatering här!!

Men bara för det har det inte stått stilla :) senaste tävlingen med Moa var på hemmaklubben i April och den gick inte alls bra, hon betedde sig väldigt underligt och efter den tävlingen så blev hon skendräktig så jag hoppas och tror att det beror på det. Vi tog ett uppehåll på några veckor, men har satt igång igen nu, tanken var ju att börja tävla i tvån nu, men nu har jag anmält oss till en tävling i ettan igen :) så det blir en till på hemmaplan :) Det är ju KM också, kan ju vara kul.

Sen har vi även anmält oss till DM i bengtsfors det ska bli spännande.

Så nu gäller det att börja träna lite flitigare igen, herregud vad hon glömmer fort... Vi får väl se hur detta kommer gå. Ska bli kul i allafall, nyttigt för mattes tävlingsnerver om inte annat :)

Har börjat träna lite agility med Diezel och han tycker att det är så himla skoj :), han däremot kom ihåg väldigt mycket tycker jag med tanke på att det är länge sedan vi tränade sist.Lata dagar i solen :) Diezel älskar att få vara ute på sin gräsmatta och leka vila eller sola sig :)

 
Staffe style när den är som bäst, här är en av favoritplatserna tycker Moa har koll utåt men ändå hör man om det vankas mat där inne :)


Tröttis:)


Så här kan det se ut efter en arbetsdag med husse :) dom är så himla trötta på kvällarna. Moa och Diezel har det så bra att dom får vara med husse på jobbet varje dag, så dom är aldrig ensamma hemma, så skönt för dom.
Den här dagen var hård tyckte Moa hon och Diezel hade sprungit omkring och lekt på en äng hela dagen, det är så deras dagar brukar se ut, och dom gillar det mycket :)


Mysa med husse det är skönt det tycker Diezel.


Åh klia lite till höger också tack :)


Ha det gött!!!

Hej svejs!

RSS 2.0