Skärpning!!!

Oj jo nu var det länge sedan som det blev lite uppdatering här!!

Men bara för det har det inte stått stilla :) senaste tävlingen med Moa var på hemmaklubben i April och den gick inte alls bra, hon betedde sig väldigt underligt och efter den tävlingen så blev hon skendräktig så jag hoppas och tror att det beror på det. Vi tog ett uppehåll på några veckor, men har satt igång igen nu, tanken var ju att börja tävla i tvån nu, men nu har jag anmält oss till en tävling i ettan igen :) så det blir en till på hemmaplan :) Det är ju KM också, kan ju vara kul.

Sen har vi även anmält oss till DM i bengtsfors det ska bli spännande.

Så nu gäller det att börja träna lite flitigare igen, herregud vad hon glömmer fort... Vi får väl se hur detta kommer gå. Ska bli kul i allafall, nyttigt för mattes tävlingsnerver om inte annat :)

Har börjat träna lite agility med Diezel och han tycker att det är så himla skoj :), han däremot kom ihåg väldigt mycket tycker jag med tanke på att det är länge sedan vi tränade sist.



Lata dagar i solen :) Diezel älskar att få vara ute på sin gräsmatta och leka vila eller sola sig :)

 
Staffe style när den är som bäst, här är en av favoritplatserna tycker Moa har koll utåt men ändå hör man om det vankas mat där inne :)


Tröttis:)


Så här kan det se ut efter en arbetsdag med husse :) dom är så himla trötta på kvällarna. Moa och Diezel har det så bra att dom får vara med husse på jobbet varje dag, så dom är aldrig ensamma hemma, så skönt för dom.
Den här dagen var hård tyckte Moa hon och Diezel hade sprungit omkring och lekt på en äng hela dagen, det är så deras dagar brukar se ut, och dom gillar det mycket :)


Mysa med husse det är skönt det tycker Diezel.


Åh klia lite till höger också tack :)


Ha det gött!!!

Hej svejs!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0